Isabel Starkebo

Kategori: På min önskelista

Nail Inspo - Burgundy

Har fått ett seriöst behov av ett snyggt, vinrött nagellack att bära i höst. Passar perfekt till höstens alla färger, och är dessutom en snygg attiralj till en höstoutfit! Jag har egentligen otroligt svårt för nagellack och när jag väl tar mig tid att måla på lite får jag en stund senare ett ryck och skrapar bort allt igen. Men det är värt ett försök!

Ett vinrött nagellack står alltså just nu högt upp på önskelistan och måste införskaffas i de närmsta dagarna!

Cravings

Fått såna brutala cravings för boyfriendjeans de senaste dagarna, så jag måste nästan slå till på ett par trots att sommarsäsongen sjunger på sista versen.

Idag har jag varit i Sollentuna och jobbat på Jackiebutiken där vilket alltid är lika mysigt. Nu väntar kräftskiva hos bästa Martina!

VSX

Jag känner att jag är i desperat behov av ett par snygga, sköna träningsshorts att ha nu i sommar när man tränar. Man svettas ihjäl i svarta springtights. Så ett par fina, färgglada träningsshorts står definitivt på önskelistan just nu! Även en ny sportbh vore på sin plats.

Jag hittade lite drömmiga träningskläder på Victoria's Secret - VSX men det är troligare att jag springer och köper dessa på typ Stadium eller så!

Cravings

Här är tre saker jag vill införskaffa inom kort - ett fräscht sommarnagellack, ett par snygga ballerinas och ett snyggt, gärna färgglatt, guldarmband.

Tre perfekta accessoarer till sommaren!

 

Upp