Isabel Starkebo

Kategori: Modellande

Lyko Ad

Skulle dricka lite morgonte och bläddra i SOLO-tidningen och hoppsan där var min Lykoreklam! Hehe, nej så kanske det inte riktigt gick till men ville visa er ändå. Har tidigare gjort lite modejobb för tidningar men inte hittat mig själv på en reklambild i en tidning förut, så det är jättekul!

Idag ska jag ta det lugnt hemma ett tag innan jag tar mig in till stan för att träffa Felicia och Agnes!

Hoppas ni får en fin dag!

70's Story

Nu har jag äntligen skrivit klart min uppsats, och känner att jag kan börja leva (och tentaplugga) igen! Jag har fått bilderna från plåtningen jag gjorde för Styleguide för några veckor sedan, och hela den här storyn är helt underbar, allt från ljuset till stylingen och sminket. Vi var ett superhärligt team också vilket gör jobbet jätteroligt!

För att se var alla fantastiska kläder är ifrån - in och kolla på --> Styleguide.nu

Fotograf: Carlos Norlén

Stylist: Kina Björck

Hår & Make: Jessica Wahlgren

BTS Lyko

Idag lanserades ihopslagningen av Lyko och Bellbox och det betyder att bilderna på bland annat mig är ute i butik! Alltid lika roligt att få se slutresultatet av ett modelljobb, särskilt när det blir så här himla bra!

Tänkte visa er lite behind the scenes, eller vad man ska kalla det, från plåtningen! Det var ett superhärligt gäng att plåta med och bilderna blev grymma och du frågar mig.

Foto - Per Kristiansen // Hår - Marre Hitti // Smink - Evelina Lundqvist

BTS Styleguide

Här kommer lite behind the scenes-bilder från dagens plåtning ute på Djurgården. Stylingen gick i 70-talstema, vilket jag fullkomligt älskar, och teamet var superhärligt, så denna plåtning passade mig utmärkt! Plåtningen var för Styleguide, som är en hemsida som skapats av Kina Björck och Jessica Wahlgren som ett verktyg för kvinnor att hitta sin stil, få tips om nya trender och allmänna tips och råd angående styling, sminkning och hårfix. 

Efter plåtningen åt vi lunch på Blå Porten och för mig var det uteserveringspremiär för i år, så himla härligt!

En riktigt kul förmiddag - det ska bli kul att se de färdiga bilderna! 

Lånade de fyra första bilderna från grymma Kina!

The Girl Next Door

Hittade lite fler bilder från Asos! Haha alltså detta märke var väldigt speciellt, lite old school nästan. Jag varierade mellan att känna mig som Bree i Desperate Houswives och som en snäll tjej i en gammaldags film, haha.

Lite söta kläder hade de i alla fall! Alltså FYI var de där platåtofflorna jag har på mig livsfarliga, höll på att stuka fötterna typ 5 ggr.

Busy Day

Vilken effektiv dag det blir idag, haha. Har precis skrivit klart källförteckning till mitt PM och fixat med lite andra tråkiga formaliakrav som tar evigheter. Nu tänkte jag äta lite lunch och sen ska jag iväg till stan för att jobba för Lars Wallin på en mini-visning!

Så här såg det ut första respektive senaste gången jag jobbade för honom. Inte bästa bilderna men kul ändå! Taggar redan alla fina kläder hihi...

Asos

Hittade precis några bilder på mig på Asos hemsida! Sjukaste haha, har ju varit inne på den sidan tusentals gånger och nu stod jag där i fula klänningar. 

Det kommer fler i vår så håll utkik hihi!

Photoshoot

Älskar modellandet när det gäller fotografering, inte främst att stå framför kameran i sig, utan hela produktionen. Att komma dit på morgonen och bli sminkad och fixad i håret, och sedan jobba i flera timmar i en kreativ process som sedan mynnar ut i ett fåtal färdiga bilder. Det är alltid lika häftigt att se den lilla, men ändå betydelsefulla, slutprodukten av timmar av arbete (och då är jag inte ens med i hälften av allt arbete).

Gjorde en plåtning i måndags för Lyko, vilket var jättekul! Hade grymt fint smink och galet snygga hårstylingar, i en annars ganska avskalad miljö. Ser fram emot slutresultatet!

 

Asos

Jag är nyss hemkommen från London där jag varit med en annan tjej från Stockholmsgruppen och plåtat för Asos. Så himla najs att få en resa till London med hotell och transport betald! Jättehärligt att få insupa lite Londonatmosfär om än bara för en liten stund. 

Tänkte visa lite bilder på Asos huvudkontor. De sitter i en superpampig vit byggnad med kattstatyer på trappan och jättehärliga och luftiga lokaler på insidan.

Upp