Isabel Starkebo

Kategori: Fitness

Post-Workout

Jag kom nyss hem ifrån gymmet, där jag körde kondition samt lite styrka i form av nedre rygg/core och armar. När jag var klar fick jag med mig lite återhämtning i form av kokosvatten och grön kiwi - så gott och uppfriskande!

Nu ska jag hoppa in i duschen!

Energy drink

Idag efter jag kört ett svettigt pass på gymmet köpte jag med mig lite smoothie-ingredienser på Ica, för att sedan åka hem och göra en riktig vitaminbomb!

Denna blåbär- och limesmoothie var inte bara fantastiskt god utan är även rik på vitaminer, antioxidanter samt fiber och protein! Perfekt återhämtning efter träning, till frukost eller varför inte mellanmål! Sedan är det upp till dig om du dricker den hemma i lugn och ro, eller tar med den till jobbet/skolan.

Ingredienser 1 portion:

1/4 banan (eller 1/2 om det är en liten banan)

1/2 dl frysta blåbär

Saften från 1/2 lime

1/4 msk flytande honung

1/4 l Solhavre (naturell eller vanilj, jag hade naturell)

1/2 msk chiafrön

 

Mixa alla ingredienser i en mixer eller matberedare och toppa med lite kokosflingor eller solrosfrön!

 

 

Healthy Ice Cream

Idag är jag ute och springer runt på castings i stan, så jag bjuder på en bild ifrån min härliga frukost idag! Jag gjorde en supergod nyttig "glass" bestående av banan och frysta vinbär, blåbär och jordbubbar. Det var underbart gott kan jag lova!

Hoppas att ni har en fin dag!


My Morning

Imorse tog jag en liten sovmorgon, och sedan bar det av till gymmet för lite träning innan frukost! Det känns så skönt att röra på sig lite, för snart väntar ett långt arbetspass på jobbet.

Sedan blev det lite frukost bestående av äggmackor med räkor och lite citronpeppar, samt lite Proviva Blåbär.

Ikväll väntar födelsedagsfirande av bästa Agnes som fyller 19 idag!!!

Verandaträning

Har precis avklarat en helkroppsworkout ute på min veranda! Jag kände inte för att skynda iväg till gymmet innan jobbet, så bestämde mig för att köra ett litet pass här hemma i lugn och ro istället, hur skönt som helst.

Snart ska jag bege mig till jobbet för ett litet arbetspass, och efter det ska jag träffa Felicia och Agnes, som varit i Frankrike i tre veckor! Det ska bli så mysigt, och det blir det som tar mig igenom dagens arbetspass när solen skiner utomhus.

Upp